Title Image

Thijs Linssen bespreekt zijn werk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thijs Linssen bespreekt zijn werk

februari 13 @ 19:30 - 21:00

Gratis

Wie langs het KunstTorentje loopt kan zich verbazen over de beat die tot op straat doordringt. Gekleurd licht, schaduwen en bewegende gordijnen versterken zeker ‘savonds die uitnodigende werking. Op aanbellen volgt echter geen enkele reactie. Thijs Linssen gaf zijn installatie de titel ‘House Warming’ mee.

Voor de acht StuiverTorentjes lijkt hij afstand te nemen van kunst die vooral mooi gemaakt moet zijn. In de vitrines zien we opblaasbeesten die letterlijk zo bij de Hema gekocht kunnen zijn. Ze zijn ook nog te groot om zonder vervormingen in de vitrines te passen.

Thijs Linssen bouwde tot op heden een zekere naam op met o.a. digitale animaties, foto’s en filmpjes. Zijn real-time computeranimatie ‘Ethernal Sunshine’ is continue in verandering sinds 2017. Het is al in meerdere collecties opgenomen. Zo ook het filmpje Het Atelier, ontstaan in coronatijd toen hij ook nog zijn atelier dreigde te verliezen.

Thijs Linssen bespreekt tijdens zijn lezing zijn andere veelal digitale werk en legt uit hoe het intrigerende filmpje ‘Het Atelier’ tot stand is gekomen. Hij gaat daarbij graag met bezoekers in gesprek over zijn werk, over kunst en zijn expositie in de Torentjes.

De toegang is gratis

[Dit evenement is in samenwerking met de Bibliotheek Almelo]

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Bibliotheek Almelo
Nederland + Google Maps

Organisator

Kees Heemskerk
Telefoon:
0648487490