Title Image

Raad de Almelose boom

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Raad de Almelose boom

juni 4, 2021 @ 09:00 - 18:00

Raad de Almelose boom en win een mini Kunst-Torentje

 

Op dit moment valt in het Kunst-Torentje in Almelo de stikstofboom van Rob Chevallier te bewonderen. In de stikstofboom zijn 100 foto’s te zien van eenzame bomen in Nederland. Één van die bomen staat in Almelo. Degene die voor het einde van de expositie raadt om welke boom het gaat, kan een speciaal 3D geprint model winnen van het Kunst-Torentje, inclusief mini stikstofboom.

 

Menno Dimitri Ouderkerk, kunstenaar en programmeur van het Kunst-Torentje is zich gaan verdiepen in 3D vormgeven en 3D printen. Het maken van een 3D model van het Kunst-Torentje was daarbij een leuke uitdaging. Na enig experimenteren kwam het idee om de mini Kunst-Torentjes te gaan verkopen ten goede van Kunst in het Kunst-Torentje. Geïnteresseerden kunnen met een donatie van 40 euro aan de stichting Nieuwe Twentse Kunst een origineel 3D model krijgen, inclusief een origineel mini kunstwerkje.

 

Het mini Kunst-Torentje met kunstwerkje valt dus nu ook te winnen. Ga daarom naar het Kunst-Torentje en maak met je mobiel een foto van de Almelose boom. Let op, want de kunstenaar heeft het je daarbij niet makkelijk gemaakt, want de bomen hangen op zijn kop. Stuur de foto naar stichtingntk@gmail.com.

 

Op 4 juni maken we de uitslag bekend op onze website. Wil je zelf een 3D model printen, dan kun je het 3D bestand gratis van de site van het Kunst-Torentje downloaden. 

 

www.kunsttorentje.nl

Gegevens

Datum:
juni 4, 2021
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorie: