Title Image

Première Minikronieken

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Première Minikronieken

januari 21, 2018 @ 14:00 - 18:00

Op zondag 21 januari worden 11 filmportretten vertoond tijdens de première van het filmproject Minikronieken in samenwerking met Vliegende Stoel. Het thema van de films is ‘Hoe ik mijn hart volg’.

 

Deelnemers van het project hebben onder begeleiding van professionele filmmakers de levensverhalen vastgelegd van mensen die doen wat hun hart hen ingeeft.

 

De korte films van elk circa 10 minuten worden vertoond in het Filmhuis, onderdeel van Schouwburg Hengelo. Vanaf 13:00 uur worden de films in blokken vertoond. Een blok bestaat uit 3 films en na elk filmblok is er gelegenheid om in en uit te lopen en een drankje te nuttigen in Brasserie So Nice.

 

Het publiek kan één of meerdere filmblokken bijwonen, de entree is gratis. Een aantal plaatsen is gereserveerd voor de deelnemers en hun relaties. Er zijn per filmblok nog circa 35 plaatsen vrij. De vrije tickets worden bij de ingang uitgereikt op volgorde van binnenkomst. Wie zeker wil zijn van een plaats kan nog reserveren via vliegendestoel@home.nl .

Gegevens

Datum:
januari 21, 2018
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
http://minikronieken.nl/premiere-minikronieken-vliegende-stoel/

Locatie

Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
Hengelo, Overijssel 7551 HV Nederland
+ Google Maps