He’K Wat Van Oe An

Beste theaterliefhebbers,

Op een hoogst ongelukkig moment, vlak voor de première van He’k Wat Van Oe An?, moeten wij uit veiligheidsoverwegingen de voorstelling van 5, 6, 7 en 8 oktober afblazen. Uit de laatste constructieberekeningen van de tribune, die op een hellend vlak moet staan, blijkt dat er een theoretische kans bestaat op verzakking en/of verschuiving. We hebben naar alternatieven gezocht maar die waren plannings-technisch niet haalbaar of de voorstelling zou van een onacceptabele kwaliteit zijn. 

Met pijn in het hart heeft het productieteam en de stichting Nieuwe Twentse Kunst daarom moeten besluiten voor nu de voorstellingen af te blazen. Voor ons de enige juiste keuze; we hebben meer vrede met het verplaatsen dan met een onveilige situatie voor spelers en publiek.  De organisatie zal alles in het werk stellen om volgend jaar alsnog He’k Wat Van Oe An? uit te voeren zoals het beoogd is. We hopen dat u er dan ook bij bent!

Diegene die kaarten hebben gekocht zijn inmiddels ingelicht en ontvangen allemaal hun entreegelden terug. Voor de mensen die kaarten hebben gekocht bij de VVV en/of De Smorre  kunnen deze daar inwisselen. De bezoekers die kaarten hebben gekocht bij Stadstheater De Bond ontvangen bericht van het theater. 

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de teleurstelling en het eventueel ontstane ongemak.

 
Met vriendelijke groet,
 
Mede namens het productieteam,
Jozef Kamphuis (productieleider) en Menno Dimitri Ouderkerk (directeur Stichting NTK)

He’k wat van oe an is een project van de
stichting Nieuwe Twentse Kunst.

Projectleider is Jozef Kamphuis: 06-38911888